NAAR DE DRAAFSINGEL

Koppenberg advocatuur & mediation is verhuisd naar Draafsingel 41 in Hoorn. Een prachtige locatie en dichtbij de overdekte parkeergarage ’t Jeudje. Hier kunt veilig, overdekt en relatief goedkoop parkeren, om vervolgens op loopafstand van mijn nieuwe locatie te zijn.

Als advocaat en mediator heb ik mij gespecialiseerd in de afwikkeling van complexe echtscheidingen en alimentatiekwesties.

Ik heb jarenlange ervaring in het bijstaan van ondernemers/DGA’s (en hun echtgenoten). Hierin werk ik veel samen met financieel planners, register valuators, accountants, fiscalisten, makelaars en notarissen.

Iedere zaak is uniek en vraagt om een aanpak die bij de zaak past. Samen met u bespreek ik de juridische mogelijkheden en maken wij een plan van aanpak, waarbij ook de kosten niet uit het oog worden verloren. En als iets niet haalbaar is, dan zeg ik dat. Een begrijpelijke uitleg vind ik belangrijk, net als vlot reageren op telefoontjes en mails. Dat is namelijk ook onderdeel van de heldere aanpak die bij mij voorop staat.

Het uitgangspunt is: overleggen als het kan en procederen als het moet.